Matematik
Vektore
05. marts 2007 af
jurs (Slettet)
Hej.. har problemer med denne opg!
givet A(2,3) B (6,1)
-->
Og en anden vektore V = (v 1, v 2) med længen v= kvadradrod 5 oplyses det, at denne danner en vinkel på 60 grader med -->
AB
A) beregn skalarproduktet til --> x -->
AB V
Håber nogle kan hjælpe?
givet A(2,3) B (6,1)
-->
Og en anden vektore V = (v 1, v 2) med længen v= kvadradrod 5 oplyses det, at denne danner en vinkel på 60 grader med -->
AB
A) beregn skalarproduktet til --> x -->
AB V
Håber nogle kan hjælpe?
Skriv et svar til: Vektore
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
