Matematik
f'(x)
05. marts 2007 af
Callidus (Slettet)
Hjælp til nedenstående opgave:
-En funktion f er givet ved f(x)=ln(3x-4).
Bestem f'(x).
-En funktion f er givet ved f(x)=ln(3x-4).
Bestem f'(x).
Svar #1
05. marts 2007 af Madsst (Slettet)
f'(x)=1/(3x-4)*3. Det er en sammensat funktion. Du diffentiere den ydre funktion og ganger med den indre funktion differentieret.
Svar #2
05. marts 2007 af Callidus (Slettet)
Tusind tak for hjælpen!
Vil du ikke også hjælpe mig med nedenstående?
-En funktion f er givet ved f(x)=kvadratrod(2x+1)
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(4,f(4)).
Vil du ikke også hjælpe mig med nedenstående?
-En funktion f er givet ved f(x)=kvadratrod(2x+1)
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(4,f(4)).
Skriv et svar til: f'(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
