Engelsk
Pleease! vil i ikke nok rette min referat?
06. marts 2007 af
chiqqa (Slettet)
The story is about a little “black” family with a father called Sylvester, a mother and their son
Craig who is eleven years old; they live in a house in Mississippi. While the father and the
son Craig and twenty other people are on their way to Washington to vote, Craig remembers
how it all started two years ago in 1963.
It started when Sylvester wants to go to Washington to register to vote. But his wife always
says that he shall forget that voting and buy a gun so he can protect them. But Sylvester is
fast decided that there are ways to win a struggle without bombs and guns. Just as he is
leaving, his boss came and warns him, that if he tries to register he will lose his job. But it
doesn’t stop Sylvester from wanting to vote. When he comes back, he isn’t really happy,
because he have paid the poll tax, and at last they will not register him, because he doesn’t
interprets the state constitution like the way they want.
A day he hears about the Mississippi Freedom Democratic Party.
On Election Day in 1964 Sylvester votes for three women to represent the party. Many
thousands other black people votes too. But the governor of Mississippi declares that all of
those thousands votes are illegal. He gives the Certificates of election to three white men to
represent the black second congressional district. But now Craig, the father Sylvester and
twenty other friends are driving to Washington to the House of Representatives, to talk about
their seats to the representatives, elected by the freedom party. They get to know that they
are late to lobby, because the House of Representatives will vote on that issue this morning.
When they go under a tunnel to get out of the rain, they meet Congressmen Ryan and
Hawkins that are working for getting votes on the fairly side. They invite them all in to the
House of Representatives. While they are seating in the gallery, a congressman called
Gerald ford is speaking about fairly elected members of the freedom party, he don’t want
any of the fairly elected members in the house. He says that all shall stick on the rule of
letting only people with credentials from their states be seated in congress, but that rule will
denies the black peoples right to vote. The time comes for congress to vote if they want to
have any members from the freedom party. When the voting is over and they have count the
votes, there is 148 votes for yes. The congressmen Ryan and Hawkins are surprised; they
have thought that they just will get 50 votes. But Sylvester, Craig and the other twenty
peoples silently had made a difference in the vote.
Craig who is eleven years old; they live in a house in Mississippi. While the father and the
son Craig and twenty other people are on their way to Washington to vote, Craig remembers
how it all started two years ago in 1963.
It started when Sylvester wants to go to Washington to register to vote. But his wife always
says that he shall forget that voting and buy a gun so he can protect them. But Sylvester is
fast decided that there are ways to win a struggle without bombs and guns. Just as he is
leaving, his boss came and warns him, that if he tries to register he will lose his job. But it
doesn’t stop Sylvester from wanting to vote. When he comes back, he isn’t really happy,
because he have paid the poll tax, and at last they will not register him, because he doesn’t
interprets the state constitution like the way they want.
A day he hears about the Mississippi Freedom Democratic Party.
On Election Day in 1964 Sylvester votes for three women to represent the party. Many
thousands other black people votes too. But the governor of Mississippi declares that all of
those thousands votes are illegal. He gives the Certificates of election to three white men to
represent the black second congressional district. But now Craig, the father Sylvester and
twenty other friends are driving to Washington to the House of Representatives, to talk about
their seats to the representatives, elected by the freedom party. They get to know that they
are late to lobby, because the House of Representatives will vote on that issue this morning.
When they go under a tunnel to get out of the rain, they meet Congressmen Ryan and
Hawkins that are working for getting votes on the fairly side. They invite them all in to the
House of Representatives. While they are seating in the gallery, a congressman called
Gerald ford is speaking about fairly elected members of the freedom party, he don’t want
any of the fairly elected members in the house. He says that all shall stick on the rule of
letting only people with credentials from their states be seated in congress, but that rule will
denies the black peoples right to vote. The time comes for congress to vote if they want to
have any members from the freedom party. When the voting is over and they have count the
votes, there is 148 votes for yes. The congressmen Ryan and Hawkins are surprised; they
have thought that they just will get 50 votes. But Sylvester, Craig and the other twenty
peoples silently had made a difference in the vote.
Svar #1
06. marts 2007 af Romulus (Slettet)
Du sejler meget rundt i nutid/datid, det skal du lige have styr på..
Eks: "Just as he is leaving (= udvidet tid), his boss came (= datid) and warns (= nutid) him.
Eks: "Just as he is leaving (= udvidet tid), his boss came (= datid) and warns (= nutid) him.
Svar #2
06. marts 2007 af chiqqa (Slettet)
okaay har rettet det...
vil du se på det iqen?
The story is about a little “black” family with a father called Sylvester, a mother and their son Craig who is eleven years old; they live in a house in Mississippi. While the father and the son Craig and twenty other people are on their way to Washington to vote, Craig remembers how it all started two years ago in 1963.
It started when Sylvester wanted to go to Washington to register to vote. But his wife always said that he should forget that voting and buy a gun so he could protect them. But Sylvester was fast decided that there was ways to win a struggle without bombs and guns. Just as he was leaving, his boss came and warned him, that if he tried to register he would lose his job. But it didn’t stop Sylvester from wanting to vote. When he came back, he wasn’t really happy, because he had paid the poll tax, and at last they would not register him, because he didn’t interpreted the state constitution like the way they wanted.
A day he heard about the Mississippi Freedom Democratic Party.
On Election Day in 1964 Sylvester voted for three women to represent the party. Many thousands other black people voted too. But the governor of Mississippi declared that all of those thousands votes were illegal. He gave the Certificates of election to three white men to represent the black second congressional district.
But now Craig, the father Sylvester and twenty other friends are driving to Washington to the House of Representatives, to talk about their seats to the representatives, elected by the freedom party. They get to know that they are late to lobby, because the House of Representatives will vote on that issue this morning.
When they go under a tunnel to get out of the rain, they meet Congressmen Ryan and Hawkins that are working for getting votes on the fairly side. They invite them all in to the House of Representatives. While they are seating in the gallery, a congressman called Gerald ford is speaking about fairly elected members of the freedom party, he don’t want any of the fairly elected members in the house. He says that all shall stick on the rule of letting only people with credentials from their states be seats in congress, but that rule will denies the black peoples right to vote. The time comes for congress to vote if they want to have any members from the freedom party. When the voting is over and they have count the votes, there is 148 votes for yes. The congressmen Ryan and Hawkins are surprised; they have thought that they just will get 50 votes. But Sylvester, Craig and the other twenty peoples silently have made a difference in the vote.
vil du se på det iqen?
The story is about a little “black” family with a father called Sylvester, a mother and their son Craig who is eleven years old; they live in a house in Mississippi. While the father and the son Craig and twenty other people are on their way to Washington to vote, Craig remembers how it all started two years ago in 1963.
It started when Sylvester wanted to go to Washington to register to vote. But his wife always said that he should forget that voting and buy a gun so he could protect them. But Sylvester was fast decided that there was ways to win a struggle without bombs and guns. Just as he was leaving, his boss came and warned him, that if he tried to register he would lose his job. But it didn’t stop Sylvester from wanting to vote. When he came back, he wasn’t really happy, because he had paid the poll tax, and at last they would not register him, because he didn’t interpreted the state constitution like the way they wanted.
A day he heard about the Mississippi Freedom Democratic Party.
On Election Day in 1964 Sylvester voted for three women to represent the party. Many thousands other black people voted too. But the governor of Mississippi declared that all of those thousands votes were illegal. He gave the Certificates of election to three white men to represent the black second congressional district.
But now Craig, the father Sylvester and twenty other friends are driving to Washington to the House of Representatives, to talk about their seats to the representatives, elected by the freedom party. They get to know that they are late to lobby, because the House of Representatives will vote on that issue this morning.
When they go under a tunnel to get out of the rain, they meet Congressmen Ryan and Hawkins that are working for getting votes on the fairly side. They invite them all in to the House of Representatives. While they are seating in the gallery, a congressman called Gerald ford is speaking about fairly elected members of the freedom party, he don’t want any of the fairly elected members in the house. He says that all shall stick on the rule of letting only people with credentials from their states be seats in congress, but that rule will denies the black peoples right to vote. The time comes for congress to vote if they want to have any members from the freedom party. When the voting is over and they have count the votes, there is 148 votes for yes. The congressmen Ryan and Hawkins are surprised; they have thought that they just will get 50 votes. But Sylvester, Craig and the other twenty peoples silently have made a difference in the vote.
Skriv et svar til: Pleease! vil i ikke nok rette min referat?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
