Matematik
Vektor og parameterfremst.
06. marts 2007 af
mobz (Slettet)
x= t^3-4t
y=t-1
Beregn t-værdien til hvert af de punkter, hvori kurvens tangent er parallel med vektoren a=(11,4)
Ved ikke hvordan man gør, nogen der kan give mig noget hjælp? :)
y=t-1
Beregn t-værdien til hvert af de punkter, hvori kurvens tangent er parallel med vektoren a=(11,4)
Ved ikke hvordan man gør, nogen der kan give mig noget hjælp? :)
Skriv et svar til: Vektor og parameterfremst.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
