Fysik
Isolering af v
06. marts 2007 af
kenano (Slettet)
Hvordan isoleres v:
½*m+m*v^2
½*m+m*v^2
Svar #2
06. marts 2007 af kenano (Slettet)
#1 Ja... jeg retter den lige... hvordan isoleres v:
Ekin = ½*m+m*^2 ?
Ekin = ½*m+m*^2 ?
Svar #3
07. marts 2007 af hensker (Slettet)
Mener du
Ekin=½*m*v^2 ??
Ellers
m*v^2=Ekin-½*m
v^2=Ekin/m-½
v=(Ekin/m-½)^(1/2)
Ekin=½*m*v^2 ??
Ellers
m*v^2=Ekin-½*m
v^2=Ekin/m-½
v=(Ekin/m-½)^(1/2)
Skriv et svar til: Isolering af v
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
