Engelsk
to ord
24. marts 2004 af
slllls (Slettet)
Har lige to ord/udtryk jeg ikke kan finde i nogen ordbog.. Håber I kan hjælpe.
(de skal oversættes til engelsk)
Debat artikkel
og
kulturel arv
(de skal oversættes til engelsk)
Debat artikkel
og
kulturel arv
Svar #1
24. marts 2004 af erdos (Slettet)
debatartikel = discussion article
kulturel arv = cultural heritage
kulturel arv = cultural heritage
Skriv et svar til: to ord
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
