Matematik
monotoniforhold
07. marts 2007 af
mia_00 (Slettet)
Funktionen f er givet ved f(x) = 2x^2-4x-4
Bestem monotoniforholdene for f
Mit bud:
f(x)= 2x^2 - 4x - 4
f'(x)= 4x-4
f(x)=0
4x-4=0
d=b^-4*a*c
d=(-4)^2-4*4*0 = 16
x=-b+-kvadr(d)/2*a
x=-(-4)+-kvadr(16)/2*4
x1=16
x2=0
Er det regnet rigtigt og hvordan skal jeg fortsatte og finde facittet?
Bestem monotoniforholdene for f
Mit bud:
f(x)= 2x^2 - 4x - 4
f'(x)= 4x-4
f(x)=0
4x-4=0
d=b^-4*a*c
d=(-4)^2-4*4*0 = 16
x=-b+-kvadr(d)/2*a
x=-(-4)+-kvadr(16)/2*4
x1=16
x2=0
Er det regnet rigtigt og hvordan skal jeg fortsatte og finde facittet?
Svar #1
07. marts 2007 af Jelly (Slettet)
f(x)= 2x^2 - 4x - 4
f'(x)= 4x-4
f'(x)=0
4x=4
x = 1
Lav derefter en monotonilinje
f'(x)= 4x-4
f'(x)=0
4x=4
x = 1
Lav derefter en monotonilinje
Skriv et svar til: monotoniforhold
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
