Matematik
Integral
08. marts 2007 af
Panthers88 (Slettet)
Hey derude :)
Lidt hjælp til følgende opgave ville være perfekt :)..
http://peecee.dk/?id=33154
Mange tak :)
Lidt hjælp til følgende opgave ville være perfekt :)..
http://peecee.dk/?id=33154
Mange tak :)
Svar #1
08. marts 2007 af kraka (Slettet)
Hmm prøv at indse at det første integral svarer til M2+M3 (så tror jeg godt du kan det sidste integral selv)
Mvh
Mvh
Svar #2
08. marts 2007 af sigmund (Slettet)
Hvis en punktmængde har arealet A, så er integralet over mængden positivt (+A), hvis mængden ligger over x-aksen, og negativt (-A), hvis mængden ligger under x-aksen. Dette kan du udnytte til at beregne de søgte integraler.
Svar #3
08. marts 2007 af Panthers88 (Slettet)
LOL.. er det bare det ?
Dvs. den første er 10-6= 4 og det andet er 10-8= 2 ??
Dvs. den første er 10-6= 4 og det andet er 10-8= 2 ??
Skriv et svar til: Integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
