Kemi

Oxidationstal

08. marts 2007 af petse (Slettet)
Skal angive ixodationstallene for N og Cl i reaktionen:
NO2- + ClO- --> NO3- + Cl-

Er det rigtigt at det bliver til følgende:
N:2 Cl:1 --> N:5 Cl:-1

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2007 af mathon

OT(N) i NO2- = +3
OT(N) i NO3- = +5

OT(Cl) i ClO- = +1
OT(Cl) i Cl- = -1

Skriv et svar til: Oxidationstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.