Matematik
Hjælp ! :)
09. marts 2007 af
Splitt (Slettet)
En funktion f er bestemt ved
f(x)=0,12x((Kvadratrod)16-x^2)
I et koordinatsystem med enheden 1 cm på begge akser afgrænser grafen for f og første-aksen en punktnængde M i første kvadrant.
- Bestem arealet af M.
Et messinglod har form som et omdrejningslegme, der fremkommer ved, at punktmængden M drejes 360 grader omkring førsteaksen. Det oplyses, at massen af 1cm^3 messing er 8,4 g.
- Bestem messingloddets masse.
Nogen der evt. kunne give nogle gode tips !!?? :)
// PÅ FORHÅND TAK //
f(x)=0,12x((Kvadratrod)16-x^2)
I et koordinatsystem med enheden 1 cm på begge akser afgrænser grafen for f og første-aksen en punktnængde M i første kvadrant.
- Bestem arealet af M.
Et messinglod har form som et omdrejningslegme, der fremkommer ved, at punktmængden M drejes 360 grader omkring førsteaksen. Det oplyses, at massen af 1cm^3 messing er 8,4 g.
- Bestem messingloddets masse.
Nogen der evt. kunne give nogle gode tips !!?? :)
// PÅ FORHÅND TAK //
Svar #2
09. marts 2007 af Splitt (Slettet)
Altså;
f(x)=0,12x gange kvadratroden af 16-x^2
Da jeg ikke kunne finde et kvadratrodstegn på tastaturet prøvede jeg med bedste evne at udtrykke det på denne måde.
- Håber du kan forstå det nu !
f(x)=0,12x gange kvadratroden af 16-x^2
Da jeg ikke kunne finde et kvadratrodstegn på tastaturet prøvede jeg med bedste evne at udtrykke det på denne måde.
- Håber du kan forstå det nu !
Svar #3
09. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Der er oprettet en tråd med denne opgave for ikke så længe siden. Prøv at søg efter denne tråd.
Der er oprettet en tråd med denne opgave for ikke så længe siden. Prøv at søg efter denne tråd.
Skriv et svar til: Hjælp ! :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
