Matematik
Hjææælp :)
12. marts 2007 af
Splitt (Slettet)
En funktion f er bestemt ved:
f(x)=sin(2x)+x
Bestem monotoniforholdene for f.
f(x)=sin(2x)+x
Bestem monotoniforholdene for f.
Svar #1
12. marts 2007 af uksomi (Slettet)
du finder ¨f'(x)=0 og derefter finder du ud af, hvor f er aftagende og voksende ved at indsætte nogle værdier i f'(x) større eller mindre end den fundne x-værdi fra f'(x)=0
Svar #2
12. marts 2007 af Splitt (Slettet)
Ja Tak for svaret!"
Men mit problem var mere, hvad f' er !!
Men mit problem var mere, hvad f' er !!
Skriv et svar til: Hjææælp :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
