Kemi

isolering af [Ag+]

13. marts 2007 af lalait (Slettet)
Hvordan isolerer jeg [Ag+] i denne formel her:

0.672V=0.800V-0.0592V*LOG(1/[Ag+])

Har prøvet flere gange og synes bare ikk det giver et rigtigt resultat.

på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2007 af mathon

0.672V=0.800V-0.0592V*LOG(1/[Ag+])

0.0592V*LOG(1/[Ag+]) =0.800V-0.672V=0,128V

0.0592V*LOG(1/[Ag+]) = 0,128V

LOG(1/[Ag+]) = 0,128V/0.0592V = 80/37

1/[Ag+] = 10^(80/37)

[Ag+] = 10^(-80/37)


Skriv et svar til: isolering af [Ag+]

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.