Andre fag

Hvor er alle matematikerne henne ?

13. marts 2007 af nadiapiien (Slettet)
Hvor er alle matematikerne henne når man har brug for hjælp ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2007 af mathon

...på flugt til et sikkerhedsskjul!!!...

Svar #2
13. marts 2007 af nadiapiien (Slettet)

Ja undskyld.!

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2007 af Sannaen (Slettet)

Hvad er det , du har brug for hjælp til?

Svar #4
13. marts 2007 af nadiapiien (Slettet)

Noget med nogle formler for kan ikke finde dem i formelsamlingen osv.

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. marts 2007 af Romulus (Slettet)

Hvilke formler?

Svar #6
13. marts 2007 af nadiapiien (Slettet)

renteformler og procent formler osv.

Svar #7
13. marts 2007 af nadiapiien (Slettet)

skriver lige hele opgaven også de svar jeg har.!

Hvor meget kommer Søren til at betale for fjernsynet?
Kn=(1+r)opløftet i n =Kn=(1+0,0175)opløftet i 24*10250 = 15543,5 kroner som han skal betale.

Her er så spørgsmålet?

Hvor meget af det beløb er renter på lånet. ?

Brugbart svar (0)

Svar #8
13. marts 2007 af silberbauer (Slettet)

øhm... er du helt sikker på at det skal opløftes med 24*10250?? det opløftede er n, og står for terminer. Det gir god mening hvis det bare er 24!

Brugbart svar (0)

Svar #9
13. marts 2007 af mathon

beløb med renter.......15543,54
beløb uden renter......10250,00
rente...................5293,54

Svar #10
14. marts 2007 af nadiapiien (Slettet)

Hvordan kom du frem til det ?

Brugbart svar (0)

Svar #11
14. marts 2007 af mathon

med de tal, du har opgiver, er det sådan.

Men det virker lidt urealistisk. Jeg fornemmer noget med afbetaling og det beregnes ikke på denne måde.

Men der er ikke flere oplysninger at bedømme anderledes på.

Du kunne måske lære, at være mere præcis med opgaveteksten :)

Brugbart svar (0)

Svar #12
14. marts 2007 af mathon

et annuitetslån afvikles efter

G = y/r*[1 - (1+r)^(-n)]

G: gældens hovedstol
y: terminsydelsen
r: terminsrentefoden
n: antal ydelser


ydelsen er konstant og består af rente + afdrag, som begge varierer således, at afdraget stiger med det beløb renten falder.

Svar #13
14. marts 2007 af nadiapiien (Slettet)

har fundet ud af det

Skriv et svar til: Hvor er alle matematikerne henne ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.