Kemi
Aktiveringsenergien,ln(-k)
14. marts 2007 af
lalait (Slettet)
Opg. 2d som findes i denne link
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer03/kemi2003-10-3.pdf
Vi har to forskellige dataer fra to forskellige temperatur.
Den med temp=298,4 får jeg k=-0,0159 mens den med 320,4*C får jeg k=-0,0762
Hvordan i alverden finder man så aktiveringsenergien ?? Ved godt man skal afbilde lnk mod t men man kan da ikk tage ln til noget negativt... hmm, please help me
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer03/kemi2003-10-3.pdf
Vi har to forskellige dataer fra to forskellige temperatur.
Den med temp=298,4 får jeg k=-0,0159 mens den med 320,4*C får jeg k=-0,0762
Hvordan i alverden finder man så aktiveringsenergien ?? Ved godt man skal afbilde lnk mod t men man kan da ikk tage ln til noget negativt... hmm, please help me
Skriv et svar til: Aktiveringsenergien,ln(-k)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
