Matematik

ubestemte integraler

14. marts 2007 af chiqqa (Slettet)
hej alle sammen..

sidder her og skal lave en matematik opgave som omhandler de ubestemte integraler..

håber nogen af jer eksperter kan hjælpe mig.

opgaven lyder således:

bestem uden hjælpe midler de ubestemte integraler ved at benytte, at: q kvadratrod af x^p = x^p/q

http://peecee.dk/?id=34279

håber i vil hjælpe mig :=)

på forhånd TAKK ...

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2007 af me_strix (Slettet)

S((4/3)*x^(1/3))dx=4x^(4/3)+k

S(3*x^(5/7)+x^(2/6))dx=(7/4)x^(12/7)+(6/8)x^(8/6)+k

Svar #2
14. marts 2007 af chiqqa (Slettet)

i følge facit listen er resultatet:

1) x^(4/3) + k

2) (21/12)x^(12/7) + 6x^(4/3) + k

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2007 af mathon

svar #1 forkortet

2) S(3*x^(5/7)+x^(2/6))dx=(7/4)x^(12/7)+(3/4)x^(4/3)+k

så facit i din facitliste er forkert!

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2007 af mathon

rettelse

1) x^(4/3) + k er rigtigt i facitlisten

2) (7/4)x^(12/7)+(3/4)x^(4/3)+k er forkert i facitlisten

se
http://peecee.dk/?id=34298

Svar #5
14. marts 2007 af chiqqa (Slettet)

kan du vise mig nogle mellem regninger..

kan nemlig ikke se, hvordan du er noget frem til det.. da jeg skal have mellem regninger med da det jo skal løses uden hjælpe midler...

Svar #6
14. marts 2007 af chiqqa (Slettet)

kan du vise mig nogle mellem regninger..

kan nemlig ikke se, hvordan du er noget frem til det.. da jeg skal have mellem regninger med da det jo skal løses uden hjælpe midler...

Svar #7
14. marts 2007 af chiqqa (Slettet)

ups
:=)

Brugbart svar (0)

Svar #8
14. marts 2007 af mathon

S c*x^n = c*(1/n+1)x^(n+1)+k

Skriv et svar til: ubestemte integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.