Matematik
diff. ligning
14. marts 2007 af
Beiss (Slettet)
Undersøg, om funktionen f(x)=X * (e^-x) - x er løsningen til differentialligningen: dy/dx = (e^-x) - x - 1 - y
Denne opgave skal laves til i morgen, og jeg har nu siddet og rodet med den i næsten en time, og jeg kan ikke helt bryder koden. Så håber en eller flere lige kunne give mig et hint eller to, eller måske et resultat, så jeg kan tjekke om et af mine egne skulle være korekte.
Denne opgave skal laves til i morgen, og jeg har nu siddet og rodet med den i næsten en time, og jeg kan ikke helt bryder koden. Så håber en eller flere lige kunne give mig et hint eller to, eller måske et resultat, så jeg kan tjekke om et af mine egne skulle være korekte.
Svar #1
14. marts 2007 af Panthers88 (Slettet)
f'(x)= (e^-x)+(-xe^-x)-1
f'(x) og f(x) sættes ind i diff.lingingen:
(e^-x)-x(e^-x)-1 = (e^-x) - x - 1-X * (e^-x) + x
(e^-x)-xe(^-x-)-1 = (e^-x)-x(e^-x)-1
f'(x) og f(x) sættes ind i diff.lingingen:
(e^-x)-x(e^-x)-1 = (e^-x) - x - 1-X * (e^-x) + x
(e^-x)-xe(^-x-)-1 = (e^-x)-x(e^-x)-1
Svar #2
14. marts 2007 af Beiss (Slettet)
Jeg er stadig ikke helt med..
hvordan er det bevis på, at det er løsningen?
eller ER det løsningen?
hvordan er det bevis på, at det er løsningen?
eller ER det løsningen?
Svar #3
14. marts 2007 af Beiss (Slettet)
Jeg er stadig ikke helt med..
hvordan er det bevis på, at det er løsningen?
eller ER det løsningen?
hvordan er det bevis på, at det er løsningen?
eller ER det løsningen?
Skriv et svar til: diff. ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
