Kemi
redoxreaktion
29. marts 2004 af
sontas (Slettet)
Cr207(2-) + S03(2-) --> Cr3(3+) + S04(2-)
venstre side af reaktionsskemaet
2*Cr -14 = -2
<=> Cr = 6
¨
S - 6 = -2
<=> s = 4
Højre side af reaktionsskemaet
Cr = 3
s - 8 = -2 <=> s = 6
af reaktionsskemaerne ses :
Cr
og S ---> 2 op
derfor :
Cr
og S--->2*3
2Cr207(2-) + 3S03(2-) --> 4Cr3(3+) + 3S04(2-)
ladning venstre side = -10 og ladning højreside = 6... hvordan får jeg det så afstemt?
venstre side af reaktionsskemaet
2*Cr -14 = -2
<=> Cr = 6
¨
S - 6 = -2
<=> s = 4
Højre side af reaktionsskemaet
Cr = 3
s - 8 = -2 <=> s = 6
af reaktionsskemaerne ses :
Cr
og S ---> 2 op
derfor :
Cr
og S--->2*3
2Cr207(2-) + 3S03(2-) --> 4Cr3(3+) + 3S04(2-)
ladning venstre side = -10 og ladning højreside = 6... hvordan får jeg det så afstemt?
Svar #1
29. marts 2004 af sontas (Slettet)
Det skal lige siges, at jeg godt ved man skal afstemme med 0H- i basisk opløsning og H+ i en stur opløsning, men jeg kan ikke få O'erne til at stemme.
Skriv et svar til: redoxreaktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
