Tysk
Tysk oversættelse.
19. marts 2007 af
CamillaTG (Slettet)
Peter bliver hentet af sin bror =
Peter wird von seinem Bruder holen.
Peter blev hentet af sin bror =
Peter wurde von seinem Bruder holen.
Peter er blevet hentet af sin bror =
Peter ist von sienem geholt worden.
Peter var blevet hentet af sin bror =
Peter war von seinem Bruder geholt worden.
Peter vil blive hentet af sin bror =
Peter wird von seinem Bruder geholt werden.
Øvelse 5.
Hvor bliver kaffen serveret? =
Wo wird der Kaffee gereicht?
Han passes af sin kone, en tidligere sygeplejerske =
Er wird von seinem Frau pflegen, eine frühlicher krankenschwester.
Sådan noget glemmes hurtigt =
So was wird schnell vergesst.
Ulrike var ikke blevet spurgt =
Ulrike war nicht gefragt worden.
Fra Paris meddeles, at regeringen træder tilbage =
Von Paris wird mitgeteilt, dass die Regerung zurücktritt.
Passagererne bedes foholde sig roligt =
Der Farhgast wird ruhig verhalten sich.
Hver dag stjæles(der) mange cykler i Danmark =
Jeder tag wird viel Fahrraden in Dänemark gestohlen.
Forleden blev min også stjålet =
Neulich wird mein auch gestohlen
Den blev senere fundet af en ung mand, men styret var blevet tøjet =
Es wird später von ein jung mann gefunden, aber der Lenker war verbiegt worden.
Efter at bogen er blevet læst af millioner af mennesker, er den nu også levet filmatiseret =
Nach das Buch ist von millionen menschen gelest, ist dass jetzt auch verfilmen werden.
Filmen vil uden tvivl blive set af mange mennesker =
Die Film wird ohne Zweifel von viel menschen gesehen.
Det siges =
E sagst
Det påstås =
Es behaupst
Det antydes =
Es andeuts
Det fortælles =
Es erzählts
Peter wird von seinem Bruder holen.
Peter blev hentet af sin bror =
Peter wurde von seinem Bruder holen.
Peter er blevet hentet af sin bror =
Peter ist von sienem geholt worden.
Peter var blevet hentet af sin bror =
Peter war von seinem Bruder geholt worden.
Peter vil blive hentet af sin bror =
Peter wird von seinem Bruder geholt werden.
Øvelse 5.
Hvor bliver kaffen serveret? =
Wo wird der Kaffee gereicht?
Han passes af sin kone, en tidligere sygeplejerske =
Er wird von seinem Frau pflegen, eine frühlicher krankenschwester.
Sådan noget glemmes hurtigt =
So was wird schnell vergesst.
Ulrike var ikke blevet spurgt =
Ulrike war nicht gefragt worden.
Fra Paris meddeles, at regeringen træder tilbage =
Von Paris wird mitgeteilt, dass die Regerung zurücktritt.
Passagererne bedes foholde sig roligt =
Der Farhgast wird ruhig verhalten sich.
Hver dag stjæles(der) mange cykler i Danmark =
Jeder tag wird viel Fahrraden in Dänemark gestohlen.
Forleden blev min også stjålet =
Neulich wird mein auch gestohlen
Den blev senere fundet af en ung mand, men styret var blevet tøjet =
Es wird später von ein jung mann gefunden, aber der Lenker war verbiegt worden.
Efter at bogen er blevet læst af millioner af mennesker, er den nu også levet filmatiseret =
Nach das Buch ist von millionen menschen gelest, ist dass jetzt auch verfilmen werden.
Filmen vil uden tvivl blive set af mange mennesker =
Die Film wird ohne Zweifel von viel menschen gesehen.
Det siges =
E sagst
Det påstås =
Es behaupst
Det antydes =
Es andeuts
Det fortælles =
Es erzählts
Skriv et svar til: Tysk oversættelse.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
