Matematik
Vektor hjælp
20. marts 2007 af
Pizzafrak (Slettet)
om en vektor c oplyses, at vektor c er parallel med vektor b og vektor c(a) = vektor -a hat hvor vektor c(a) betegner projektionen af vektor c på vektor a.
Hvordan finder man så vektor c?
Jeg ved at vektor a = (5 0) og vektor b = (7,5 10)
Hvordan finder man så vektor c?
Jeg ved at vektor a = (5 0) og vektor b = (7,5 10)
Svar #2
20. marts 2007 af Pizzafrak (Slettet)
kan du fortælle hvor du synes at der mangler noget. jeg har skrevet opgaven rigtigt ned.
Svar #3
20. marts 2007 af Pizzafrak (Slettet)
jeg har fundet fejlen. jeg skriver lige opgaven rigtigt ned og håber det hjælper.
om en vektor c oplyses, at vektor c er vinkelret med vektor b og vektor c(a) = vektor -a hat hvor vektor c(a) betegner projektionen af vektor c på vektor a.
Hvordan finder man så vektor c?
Jeg ved at vektor a = (5 0) og vektor b = (7,5 10)
om en vektor c oplyses, at vektor c er vinkelret med vektor b og vektor c(a) = vektor -a hat hvor vektor c(a) betegner projektionen af vektor c på vektor a.
Hvordan finder man så vektor c?
Jeg ved at vektor a = (5 0) og vektor b = (7,5 10)
Skriv et svar til: Vektor hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
