Matematik
Skæingspunkter på x-aksen
20. marts 2007 af
LeaBea (Slettet)
En cirkel har ligningen x^2 - 4x + y^2 + 6y = -8
C (2,-3)
Radius 2,24
Hvordan bestemmer jeg de to skæringspunkter med x-aksen?
C (2,-3)
Radius 2,24
Hvordan bestemmer jeg de to skæringspunkter med x-aksen?
Svar #1
20. marts 2007 af sveegaard (Slettet)
Du kender en cirkels forskrift:
(x-2)^2+(y+3)^2=(2,24)^2
Så sætter du blot y til at være nul... ;)
(x-2)^2+(y+3)^2=(2,24)^2
Så sætter du blot y til at være nul... ;)
Skriv et svar til: Skæingspunkter på x-aksen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
