Matematik

Differentiering

20. marts 2007 af JH1 (Slettet)
Hvordan differentieres følgende udtryk?

A(y)=y*480/y


På forhånd tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2007 af HappyJaZZ (Slettet)

går y'erne ikke ud?

Svar #2
20. marts 2007 af JH1 (Slettet)

Det er nemlig også det jeg er i tvivl om, så ville spørge først.. Men ja, ved det ikke helt

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2007 af HappyJaZZ (Slettet)

altså som det står lige nu har du bare at A(y) = A = 480 ... hvilket du som sådan godt kan differentiere, men vil ikke give så meget mening :P

Svar #4
20. marts 2007 af JH1 (Slettet)

Ja, det får jeg det også til. Men nej, giver ingen mening :S

Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.