Matematik
FuNkTioN, Ligning.
21. marts 2007 af
Gold-digga (Slettet)
Er der en som vil være sød at hjælpe/vise hvordan man regner en funktion ud, med regneforskifterne
f(x) = 2x + 5 og g(x)= -3x+1 , så skal en ligning fx :
(f+g)(x)=f(x) løses ud fra det, hvordan gør man det?
På forhånd tak.
f(x) = 2x + 5 og g(x)= -3x+1 , så skal en ligning fx :
(f+g)(x)=f(x) løses ud fra det, hvordan gør man det?
På forhånd tak.
Svar #1
21. marts 2007 af King_2 (Slettet)
ser opgaven sådan ud ?? det ser mig lidt underligt ud med det der f(x) = (f+g)(x)..
Skriv et svar til: FuNkTioN, Ligning.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
