Religion

Religioner mødes

21. marts 2007 af Artemis (Slettet)
Hey allesammen! :D

Ville lige spørge om jeres bud på, hvordan mennesker kan blive påvirket af mødet med forskellige religioner?

Knus Artemis :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. marts 2007 af akadina (Slettet)

Det kommer an på hvordan man møder religionerne. Nogle bliver bange, skræmte over at andre mennesker ser verden på en anden måde end de selv gør. Andre synes at det er spændende at se verden med andre briller og atter andre leder efter nye måde at forstå deres verden på via forskellige religioner.

Brugbart svar (1)

Svar #2
21. marts 2007 af Marcus (Slettet)

Mødet mellem religioner resulterer desværre oftest i konflikter. Der vil ofte opstå en række interessekonflikter og tolerance-problemer.

Brugbart svar (1)

Svar #3
22. marts 2007 af htx-freak (Slettet)

Hejza.

Jeg er bare zuper religiøz. jeg zynez at alle religioner er zuper. Alle zkal have lov til at tro på hvad de vil. Det er bare zuper dejligt når religioner mødez. Alle de mennezker jeg har mødt med en anden tro end min har bare været zuper flinke og reageret zuper positivt. Dette er jeg blevet meget påvirket af, og jeg zynes at jeg er blevet meget bedre menneske.

Knuzzer.

Brugbart svar (1)

Svar #4
23. marts 2007 af ormepizza (Slettet)

#3, gad vide hvad for en religion du tilhører?

Brugbart svar (1)

Svar #5
23. marts 2007 af ormepizza (Slettet)

I princippet er en religion noget der ønsker det bedste for dens troende, men desværre er der mange der ødelægger budskabet uden at vide det. Typisk er det ydrefløjene der bliver alt for extreme og begynder så at kæmpe om magten til styre. Fx påstår wahabisterne at de er de sande muslimmer, men i virkeligheden går de mod Koranens skrift og dermed vil der opstå en konflikt mellem de andre fløje i selve religion og i de øvrige religioner.

Brugbart svar (1)

Svar #6
24. april 2007 af myriahk (Slettet)

Det er for det meste helt individuelt hvordan man tolker en religion, nogen tager fx en de hellige skrifter meget bogstaveligt, mens andre bygger deres tro mere på deres egenprægede forhold til denne.
Konflikter opstår derfor desværre, fordi religionen er grundstenen af mange menneskers tilværelse. Dette kan vi også se ved problematikkerne i Israel.
I udganspunktet handler religioner om gensidig respeskt, men dette kan ikke altid fungere optimalt, fordi folk er så forskellige og derved bliver den respekt umulige for nogle.
ved ikke om det kunne bruges til noget? ;)

Brugbart svar (1)

Svar #7
10. juni 2010 af abdir8900 (Slettet)

 Hvordan er det så når to foreskellige religioner mødes


Skriv et svar til: Religioner mødes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.