Matematik
Funktionsanalyse
21. marts 2007 af
micpet (Slettet)
Hej.
Som en del af funktionsanalyse på stedvektoren
s(t)=x(t)+y(t)+z(t)=200*cos(0,10*t)+200*sin(0,10*t)+1,5*t skal jeg finde ud af stigningen i procent.
Nogle der har en go ide til hvordan jeg gør?
Som en del af funktionsanalyse på stedvektoren
s(t)=x(t)+y(t)+z(t)=200*cos(0,10*t)+200*sin(0,10*t)+1,5*t skal jeg finde ud af stigningen i procent.
Nogle der har en go ide til hvordan jeg gør?
Svar #2
22. marts 2007 af sheaf (Slettet)
#1
Stigningen af voluten med anførte parameterfremstilling (med tilføjelse af de glemte enhedsvektorer). Procentsats ift enhed 1.
#0
Find perioden for volutens projektion på xy-planen (d.v.s. se bort fra z-komposanten i parameterfremstilligen). Find dernæst stigningen som tilvæksten i z i en periode.
Stigningen af voluten med anførte parameterfremstilling (med tilføjelse af de glemte enhedsvektorer). Procentsats ift enhed 1.
#0
Find perioden for volutens projektion på xy-planen (d.v.s. se bort fra z-komposanten i parameterfremstilligen). Find dernæst stigningen som tilvæksten i z i en periode.
Skriv et svar til: Funktionsanalyse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
