Matematik
Grænser?
22. marts 2007 af
TjooDk (Slettet)
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer06/syge06/2006-8-5ST_MED.pdf
f(x) = 0,12xsqr(16-x^2)
I et koordinatsystem med enheden 1 cm på begge akser afgrænser grafen for f
og førsteaksen en punktmængde M i første kvadrant.
Bestem arealet af M.
Hvordan bestemmer jeg grænserne, f(x) = 0, kun har 1 løsning?
f(x) = 0,12xsqr(16-x^2)
I et koordinatsystem med enheden 1 cm på begge akser afgrænser grafen for f
og førsteaksen en punktmængde M i første kvadrant.
Bestem arealet af M.
Hvordan bestemmer jeg grænserne, f(x) = 0, kun har 1 løsning?
Svar #1
22. marts 2007 af sigmund (Slettet)
Nej, f(x)=0 har to løsninger. Husk, at både (-4)² og (+4)² er 16.
Skriv et svar til: Grænser?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
