Matematik
ligning
22. marts 2007 af
Jin (Slettet)
Hejsa, Jeg håber i kan hjælpe mig med denne opgave.
Bestem en forskrift for den lineære funktion , hvis graf går gennem punkterne (2,10) og (-3,0), og løs lingningen f(x) = 3.
Tak for jeres hjælp.
Bestem en forskrift for den lineære funktion , hvis graf går gennem punkterne (2,10) og (-3,0), og løs lingningen f(x) = 3.
Tak for jeres hjælp.
Svar #2
22. marts 2007 af dnadan (Slettet)
en lineær funktion er givet ved:
f(x)=ax+b, hvor a findes ved:
a=(y2-y1)/(x2-x1)
Her findes b så ved indsættelse og isolering af b i den gennerelle forskrift, håber det hjalp:)
f(x)=ax+b, hvor a findes ved:
a=(y2-y1)/(x2-x1)
Her findes b så ved indsættelse og isolering af b i den gennerelle forskrift, håber det hjalp:)
Svar #3
22. marts 2007 af Jin (Slettet)
Er det rigtgt?
a = (y2-y1)/(x2-x1)
2-(-3)/10-0 = 2.3
Sådan har jeg fundet a.
f(x)=ax+b.
hvordan isolere jeg b.
a = (y2-y1)/(x2-x1)
2-(-3)/10-0 = 2.3
Sådan har jeg fundet a.
f(x)=ax+b.
hvordan isolere jeg b.
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
