Kemi
polymerisation
27. marts 2007 af
mini_meal (Slettet)
Hvordan kan jeg se hvilken polymerisation de reaktioner laver:
CH2=C(CN)H & CH2=C(CN)H
HOOC-(CH2)4-COOH & H2N-(CH2)6-NH2
HO-CH2-CH2-OH & HOOC-C6H4-COOH
CH2=C(CN)H & CH2=C(CN)H
HOOC-(CH2)4-COOH & H2N-(CH2)6-NH2
HO-CH2-CH2-OH & HOOC-C6H4-COOH
Svar #3
27. marts 2007 af frodo (Slettet)
øh... Ja, og???
den første polymeriserer ligesom fx ethen, så den kan du slå op..
De andre to er kondensationer til hhv. et polyamid og en polyester
den første polymeriserer ligesom fx ethen, så den kan du slå op..
De andre to er kondensationer til hhv. et polyamid og en polyester
Skriv et svar til: polymerisation
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
