Matematik
DM og VM, HJÆLP?
27. marts 2007 af
Tenped (Slettet)
Mangler virkelig svar på dette:
Definitions og værdimængde, Hvornår begrænses definitionsmængden (DM)?
Håber på svar..
Definitions og værdimængde, Hvornår begrænses definitionsmængden (DM)?
Håber på svar..
Svar #1
27. marts 2007 af The Fallen (Slettet)
Hello=)
Dm(f)= Er det mineste tal grafen nå ud til på X-asken til det største.
Vm(f)= Det samme bare på y-asksen.
Det er hva jeg har lært mig selv at huske.
Dm(f)= Er det mineste tal grafen nå ud til på X-asken til det største.
Vm(f)= Det samme bare på y-asksen.
Det er hva jeg har lært mig selv at huske.
Svar #2
27. marts 2007 af gym elev3 (Slettet)
Definitionsmængde:
Definitionsmængde er de x-værdier der er defineret for funktionen
f.eks. ved denne ligning
f(x) = (5x+2) / x
f(x) er ikke defineret i x=0 da der ikke kan stå 0 i nævneren.
Dm(f)= R\{0}
Værdimængde:
Værdimængden er de y-værdier der er defineret for funktionen
Skriv et svar til: DM og VM, HJÆLP?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
