Matematik

Regneforskriftfor B som funktion af A

27. marts 2007 af corazón (Slettet)
Jeg skal omskrive udtrykket til en regneforskrift for B som funktion af A:
A=7,3*B^3-5,6

Jeg forstår ikke helt hvad der menes med B som funktion af A? Skal jeg isolere B ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2007 af sapiens (Slettet)

jep, det er helt korret. isoler B.

Svar #2
27. marts 2007 af corazón (Slettet)

dvs.:

3.rod af(A/7,3)+5,6= B

Så er B funktion af A eller hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2007 af mathon


B(A) = [(A+5,6)/7,3]^(1/3)

Svar #4
28. marts 2007 af corazón (Slettet)

hmm hvordan får du det?

Svar #5
28. marts 2007 af corazón (Slettet)

altså forstr det godt indtil [(A+5,6)/7,3] men ikke at den er opløftet i 1/3?
Mente umiddelbart at man skal tage n'te rod af noget for at "ophæve" noget som er opløftet?

Skriv et svar til: Regneforskriftfor B som funktion af A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.