Matematik
Svær vektor-ligning
28. marts 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
(3x+5y) i + (5x-2y) j
Hvordan finder man den potentielle funktion ?
Jeg kan kun bevise, at funktionen findes:
d(3x+5y) / dy = d(5x-2y) /dx
5 = 5.
Men jeg kan ikke komme videre
Hvordan finder man den potentielle funktion ?
Jeg kan kun bevise, at funktionen findes:
d(3x+5y) / dy = d(5x-2y) /dx
5 = 5.
Men jeg kan ikke komme videre
Skriv et svar til: Svær vektor-ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
