Matematik

Tangent i GRAPH

28. marts 2007 af tralalalala (Slettet)
Hvordan indsætter man en tangent til en graf i programmet GRAPH? Altså når man vælger "funktion" --> "indsæt tangent" så er den åbenbart formuleret som "x=". Hvad så når man har den på "y="-form?

PÅ forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2007 af piter (Slettet)

x og y burde være identiske
Kan du ikke bare indtaste som y=

Svar #2
28. marts 2007 af tralalalala (Slettet)

altså jeg har regnet tangentligningen ud til at hedde y=-5,25x+11,25

hvordan ville du udtrykkke det i x=?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2007 af hogt.dk (Slettet)

Til at bestemme tangentligningen har du brugt et punkt. X-koordinaten i dette punkt indsættes ud for x= , så bestemmer programmet selv hvordan tangenten ligger - dvs. du skal ikke bruge ligningen.

Svar #4
28. marts 2007 af tralalalala (Slettet)

tak - hvor nemt :)

Skriv et svar til: Tangent i GRAPH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.