Matematik
2.gradsligning
03. april 2007 af
LiL-H (Slettet)
Har virkelig brug for hjælp til denne andengradsligning:
Ifølge facitlisten får jeg ikke det helt korrekte resultat.
3,2*t + 4,9 * t^2 = 6,5
a = 4,9
b= 3,2
c = - 6,5
d= b^2 - 4*a*c
d = 3,2^2 - 4 * 4,9 * (-6,5) = 130,6
t= -3,2 + sqr(130,6)/ 2 * 4,9 = 0,83 !
Og det rigtige svar er 0, 87 :S
t= -3,2 - sqr(130,6)/ 2 * 4,9 = -1,59 !
Og det rigtige svar er -1,52 :s
Har virkelig brug for hjælp.
Ifølge facitlisten får jeg ikke det helt korrekte resultat.
3,2*t + 4,9 * t^2 = 6,5
a = 4,9
b= 3,2
c = - 6,5
d= b^2 - 4*a*c
d = 3,2^2 - 4 * 4,9 * (-6,5) = 130,6
t= -3,2 + sqr(130,6)/ 2 * 4,9 = 0,83 !
Og det rigtige svar er 0, 87 :S
t= -3,2 - sqr(130,6)/ 2 * 4,9 = -1,59 !
Og det rigtige svar er -1,52 :s
Har virkelig brug for hjælp.
Svar #8
03. april 2007 af Mimical (Slettet)
Det er ikke sådan med de LaTeX-koder, jeg skal lige vende mig til det her på siden.
Skriv et svar til: 2.gradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
