Matematik
Ligning!!
05. april 2007 af
marthe (Slettet)
Har en ligning som jeg er kørt helt fast i .. nogen der kan hjælpe? Skal regne den uden brug af solve.. den lyder således:
y=(-2+kvadratrod(12))/-2
Håber virkelig i kan hjælpe!!
på forhånd tak.. :)
y=(-2+kvadratrod(12))/-2
Håber virkelig i kan hjælpe!!
på forhånd tak.. :)
Svar #3
05. april 2007 af Esbenps
OK. Jeg ville prøv at splitte kvadratroden op. Et eksempel på dette kunne være følgende:
 = \sqrt(25 \cdot 2) = \sqrt(25) \cdot \sqrt(2) = 5\sqrt(2)$)
Prøv at gøre dette. Så vidt jeg umiddelbart kan se, kan dit udtryk forkortes ned til
$)
Prøv at gøre dette. Så vidt jeg umiddelbart kan se, kan dit udtryk forkortes ned til
Svar #4
05. april 2007 af dnadan (Slettet)
det kan ikke blive helt pænt, men prøv at lave sqrt(12) om, lav 12 om til 4*3 og gå videre derfra...
Skriv et svar til: Ligning!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
