Matematik
plan i rummet
06. april 2007 af
saharrasoul (Slettet)
jeg kan ik rigtig løse den her opg. så nogen der vil hjælpe?
i rummet r givet et koordinatsystem med begyndelsespunkt O. en plan alfa r givet ved ligningen
2x+3y+z=6
bestem koordinatsættet til hvert af de 3 punkter A, B og C, hvoi planen skærer koordinatsystemets akser.
i rummet r givet et koordinatsystem med begyndelsespunkt O. en plan alfa r givet ved ligningen
2x+3y+z=6
bestem koordinatsættet til hvert af de 3 punkter A, B og C, hvoi planen skærer koordinatsystemets akser.
Svar #1
06. april 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Hvor planen skærer x-aksen, er y = 0 og z = 0, og tilsvarende for de andre to akser.
Hvor planen skærer x-aksen, er y = 0 og z = 0, og tilsvarende for de andre to akser.
Svar #3
06. april 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#2:
For x-aksen kan du skrive noget i stil med ``Da y = 0 og z = 0, er 2x = 6, hvoraf x = 3. Altså skærer planen x-aksen i punktet (x,y,z) = (3,0,0).''
Du må selv klare de andre to akser.
For x-aksen kan du skrive noget i stil med ``Da y = 0 og z = 0, er 2x = 6, hvoraf x = 3. Altså skærer planen x-aksen i punktet (x,y,z) = (3,0,0).''
Du må selv klare de andre to akser.
Skriv et svar til: plan i rummet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
