Matematik
omvendt funktion
08. april 2007 af
saif89_dk (Slettet)
Jeg skal have omvendt funktion for den her funktion:
y=x^2+1
og løs den her ligning: 18=3,8 kvadratrod(h)
y=x^2+1
og løs den her ligning: 18=3,8 kvadratrod(h)
Svar #1
08. april 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Så må du
1) fortælle os hvad det er du har problemer med, og
2) komme med dine egne bud først.
Vi skal ikke lave dine opgaver, men derimod _hjælpe_.
Så må du
1) fortælle os hvad det er du har problemer med, og
2) komme med dine egne bud først.
Vi skal ikke lave dine opgaver, men derimod _hjælpe_.
Svar #2
08. april 2007 af saif89_dk (Slettet)
jeg har problem med at løse en lingning med en kvadratrod.
Og jeg kan ikke kommer vidre med omvendt funktion, fordi den er andengradsligning.
Og jeg kan ikke kommer vidre med omvendt funktion, fordi den er andengradsligning.
Skriv et svar til: omvendt funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
