Matematik

Vektorer

08. april 2007 af Niika (Slettet)
Hey..
Er der nogle der kan hjælpe mig med at løse følgende opgaver?

peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=36672

1000 tak på forhånd :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2007 af sigmund (Slettet)

Kom først med dine bud. Du må have en ide om, hvordan opgaverne kan løses.

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. april 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#1:
Det er herligt at se, at jeg ikke er den eneste som synes at man ikke bare skal lave andres opgaver, men derimod hjælpe dem på vej!

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2007 af Mimical (Slettet)

Som jeg ser det, da jeg jo ikke fysisk er til stede på marken, men må beregne mig til stenen S's koordinater. Punktet S kan ligge to steder, hvilket giver lidt forvirring, med risko for at man må grave to huller før skatten er fundet.

Svar #4
09. april 2007 af Niika (Slettet)

den skal vidst ligge i 1. kvadrant..

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. april 2007 af Mimical (Slettet)

Ja det kan den, altså S, godt. Den kan dog også ligge i 2. kvadrant. Prøv og tegn. Et hint, cos og sin er koordinaterne til retningsvinklen på enhedscirklen, dvs. at punktet Q's koordinater må være 18(cos v, sin v)

Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.