Kemi
Beregning af masse
09. april 2007 af
kongkat11 (Slettet)
Jeg sidder her med en opgave som lyder
Beregn massen af 0.0042 mol O2, hvordan skal det gøres?
Beregn massen af 0.0042 mol O2, hvordan skal det gøres?
Svar #1
09. april 2007 af Danner39 (Slettet)
Brug formel: m=n*M
Og så indsætter du bare dine værdier i formlen og finder på denne måde massen:
m=0,0042 mol * 31,9988 g/mol= 0,134 gram
Og så indsætter du bare dine værdier i formlen og finder på denne måde massen:
m=0,0042 mol * 31,9988 g/mol= 0,134 gram
Skriv et svar til: Beregning af masse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
