Fysik
Mekanik
09. april 2007 af
Gargoyle (Slettet)
Jeg skal isolere T(tau) i denne ligning:
S(T)=1/2gT^2
Jeg er en klovn til at isolere, nogen der kan hjælpe?
(S0 og V0 er begge=0 og er derfor ikke med i ligningen.)
S(T)=1/2gT^2
Jeg er en klovn til at isolere, nogen der kan hjælpe?
(S0 og V0 er begge=0 og er derfor ikke med i ligningen.)
Svar #1
09. april 2007 af Lurch (Slettet)
S = (1/2)*g*T^2
slip af med den halve, gang med 2 på begge sider
2*S = 2*(1/2)*g*T^2
2*S = g*T^2
slip af med g, divider med g på begge sier
2*S/g = g*T^2/g
2*S/g = T^2
Slip af med "i anden", tag kvadratroden(kvrd)på begge sider
kvrd(2s/g) = kvrd(T^2)
kvrd(2s/g) =T
slip af med den halve, gang med 2 på begge sider
2*S = 2*(1/2)*g*T^2
2*S = g*T^2
slip af med g, divider med g på begge sier
2*S/g = g*T^2/g
2*S/g = T^2
Slip af med "i anden", tag kvadratroden(kvrd)på begge sider
kvrd(2s/g) = kvrd(T^2)
kvrd(2s/g) =T
Skriv et svar til: Mekanik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
