Fysik
Bølge
10. april 2007 af
piter (Slettet)
Dav tænkte om du kunne hjælpe med enne opgave:
En streng hvis længde er 0.500 m, og hvis masse pr. længdeenhed er 2.00*10^-1kg/m svinger med grundtonen 440 s^-1 k = 1.00
1)Find ud af hvor stor bølgens udbredelseshastighed er langs strengen.
2)Find ud af med hvilken kraft strengen er spændt op
3)Hvis man ændre opspændingskraften til 45.0 Newton, Hvor stor bliver grundtonens frekvens så?
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre i følgende opgaver..
1) v = f*Lambda = 440/???
En streng hvis længde er 0.500 m, og hvis masse pr. længdeenhed er 2.00*10^-1kg/m svinger med grundtonen 440 s^-1 k = 1.00
1)Find ud af hvor stor bølgens udbredelseshastighed er langs strengen.
2)Find ud af med hvilken kraft strengen er spændt op
3)Hvis man ændre opspændingskraften til 45.0 Newton, Hvor stor bliver grundtonens frekvens så?
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre i følgende opgaver..
1) v = f*Lambda = 440/???
Svar #1
10. april 2007 af sheaf (Slettet)
Huh?
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=328666
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=328666
Skriv et svar til: Bølge
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
