Matematik

Omregning af radius

11. april 2007 af afsharkizi (Slettet)
Jeg har en opgave i hånden ved ikke hvad jeg skal stille op.. Opgaven lyder

Dette rør er 10 cm højt. Det har en udvendig overflade O på 300 cm2

O= 2*3,12 (pi)*r*h
(pi) kan omsættes til 3

Radius er __________ cm

Hjælp mig

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2007 af 150972 (Slettet)

du skal isolerer r

O = 2*Pi*r*h <=>

O/2*pi*h = r


Svar #2
11. april 2007 af afsharkizi (Slettet)

Tak skal du have...

Svar #3
11. april 2007 af afsharkizi (Slettet)

Altså bliver det sådan her

300/2 * 3 * 10 = Radius

Svar #4
11. april 2007 af afsharkizi (Slettet)

OKaay.....

Skriv et svar til: Omregning af radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.