Matematik
middelvær
14. april 2007 af
thelife (Slettet)
hej
jeg skal finde middelværdi til denne månedsløn
har lavet om i vil se det er rigtig det jeg har lavet
Denne tabel viser månedslønningerne for de ansatte i et firma
månedsløn Antal pr.
10.000;12.000 13
12.000;14.000 9
14.000;16;000 16
16.000;18.000 7
18.000;20.000 4
20.000;22.000 3
Middelværdien til månedslønningerne er.
13 * 11.000+9 * 13.000 + 16 * 15.000 + 7 * 17.000 + 4 * 19.000 + 3 * 21.000= 758000
758000 / 6=126333,33
jeg skal finde middelværdi til denne månedsløn
har lavet om i vil se det er rigtig det jeg har lavet
Denne tabel viser månedslønningerne for de ansatte i et firma
månedsløn Antal pr.
10.000;12.000 13
12.000;14.000 9
14.000;16;000 16
16.000;18.000 7
18.000;20.000 4
20.000;22.000 3
Middelværdien til månedslønningerne er.
13 * 11.000+9 * 13.000 + 16 * 15.000 + 7 * 17.000 + 4 * 19.000 + 3 * 21.000= 758000
758000 / 6=126333,33
Svar #1
14. april 2007 af 171089 (Slettet)
det ser ik rigtigt ud.. du kan se at din middelværdi er lidt for høj..
Svar #2
14. april 2007 af 171089 (Slettet)
jeg tror du skal dividere med 52, for det er summen af: 13+9+16+7+4+3=52
758000/52=14576,9
758000/52=14576,9
Skriv et svar til: middelvær
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
