Kemi
Basisk Esterhydrolyse
15. april 2007 af
pox (Slettet)
Hej derude :)
Jeg er i gang med en at skrive en rapport over en øvelse i skolen, men jeg kan ikke helt hitte ud af den. Derfor spørger jeg jer om hjælp.
For at få jer ind i øvelsen kan den hentes her:
http://d.turboupload.com/d/1712908/Basisk_esterhydrolyse_-_Simon_L.doc.html
Vent 30 sekunder, tryk "Download file", og så skriv de tre bogstaver/tal der vises i en boks og tryk "Download page". Så er der en knap der hedder "Click here to download file"
Håber i kan hitte ud af det.
Her er opgaverne så:
1. For hvert af de syv forsøg beregnes [OH-] ud fra den anvendte saltsyre
2. [OH-]^-1 beregnes
3. Der tegnes tre grafer på baggrund af måleresultaterne:
1: (t,[OH-])-graf
2: (t,ln[OH-])-graf
3: (t,[OH-]^-1)-graf
Hvad er enheden for v
Hvilken orden har reaktionen?
4. Hvordan passer resultatet med, at
v = k*[CH3C(=O)OC2H5]*[OH-]
når det bemærkes, at [CH3C(=O)OC2H5] under hele forsøget er lig [OH-]?
Resultater:
[OH-] skal bestemmes ud fra bestemt tidspunkter:
tid [OH-]
4 min 4,4 mL
6 min 8,3 mL
8 min 12,2 mL
10 min 16,1 mL
15 min 20,0 mL
20 min 23,2 mL
Jeg håber der er nogen der gider tage sig lidt tid med det her, for det villevære en stor hjælp :)
Hilsen pox.
Jeg er i gang med en at skrive en rapport over en øvelse i skolen, men jeg kan ikke helt hitte ud af den. Derfor spørger jeg jer om hjælp.
For at få jer ind i øvelsen kan den hentes her:
http://d.turboupload.com/d/1712908/Basisk_esterhydrolyse_-_Simon_L.doc.html
Vent 30 sekunder, tryk "Download file", og så skriv de tre bogstaver/tal der vises i en boks og tryk "Download page". Så er der en knap der hedder "Click here to download file"
Håber i kan hitte ud af det.
Her er opgaverne så:
1. For hvert af de syv forsøg beregnes [OH-] ud fra den anvendte saltsyre
2. [OH-]^-1 beregnes
3. Der tegnes tre grafer på baggrund af måleresultaterne:
1: (t,[OH-])-graf
2: (t,ln[OH-])-graf
3: (t,[OH-]^-1)-graf
Hvad er enheden for v
Hvilken orden har reaktionen?
4. Hvordan passer resultatet med, at
v = k*[CH3C(=O)OC2H5]*[OH-]
når det bemærkes, at [CH3C(=O)OC2H5] under hele forsøget er lig [OH-]?
Resultater:
[OH-] skal bestemmes ud fra bestemt tidspunkter:
tid [OH-]
4 min 4,4 mL
6 min 8,3 mL
8 min 12,2 mL
10 min 16,1 mL
15 min 20,0 mL
20 min 23,2 mL
Jeg håber der er nogen der gider tage sig lidt tid med det her, for det villevære en stor hjælp :)
Hilsen pox.
Skriv et svar til: Basisk Esterhydrolyse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
