Matematik
værdimængden..
15. april 2007 af
mia_00 (Slettet)
OPDATERING...
En funktion er givet ved f(x)= -3x^2 - 12x + 5
Bestem værdimængden for f !
jeg har fået toppunktet til at være T=(-2,-17)
hvordan finder jeg så værdimængden?? det har jeg problemer med..
En funktion er givet ved f(x)= -3x^2 - 12x + 5
Bestem værdimængden for f !
jeg har fået toppunktet til at være T=(-2,-17)
hvordan finder jeg så værdimængden?? det har jeg problemer med..
Svar #1
15. april 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Jeg får parablens toppunkt til (-2, 7), og eftersom ``grenene'' på parablen vender nedad (da koefficienten foran x²-leddet er negativ), så værdimængden for f er [7, -oo[.
Jeg får parablens toppunkt til (-2, 7), og eftersom ``grenene'' på parablen vender nedad (da koefficienten foran x²-leddet er negativ), så værdimængden for f er [7, -oo[.
Skriv et svar til: værdimængden..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
