Engelsk
> Gør det om ..
16. april 2007 af
Samurai (Slettet)
Vil I være meget søde og gør denne teks om ? , altså der skal næsten stå de samme ting, men bare lidt anderledes..:
Our vision of the future is to sell more fat-free food, which baguettes, focaccia bread and chicken wraps to bring more people in our restaurants.
McDonalds will pursue expansion in some European countries where it has a low profile, because they are very under populated.
The new staff policy will be that workers whit good skills to their customers can go to the desk and the other workers can produce the food.
Our vision of the future is to sell more fat-free food, which baguettes, focaccia bread and chicken wraps to bring more people in our restaurants.
McDonalds will pursue expansion in some European countries where it has a low profile, because they are very under populated.
The new staff policy will be that workers whit good skills to their customers can go to the desk and the other workers can produce the food.
Svar #1
16. april 2007 af ylon8 (Slettet)
Evt...
Our vision for the future is to sell more fat-free food, like baguettes, focaccia bread and chicken wraps to attract more people to our restaurants
McDonalds will try to expand in several European countries where its profile is not strong,
? because they are under populated ? – hvad er det du prøver at sige…..
The new staff policy will be that workers with good people skills can go and work at the desk and other workers can produce food
Our vision for the future is to sell more fat-free food, like baguettes, focaccia bread and chicken wraps to attract more people to our restaurants
McDonalds will try to expand in several European countries where its profile is not strong,
? because they are under populated ? – hvad er det du prøver at sige…..
The new staff policy will be that workers with good people skills can go and work at the desk and other workers can produce food
Svar #2
16. april 2007 af Samurai (Slettet)
Jeg mener :
at det ikke er så populært ..
så kan jeg bare ikk skrive :
they are not so populated ??
at det ikke er så populært ..
så kan jeg bare ikk skrive :
they are not so populated ??
Svar #3
17. april 2007 af Katrine (Slettet)
populated hentyder til befolkningen. Population = befolkning. Popularity = popularitet (popular = populær)
Så det du har skrevet betyder, at stedet er underbefolket.
Så det du har skrevet betyder, at stedet er underbefolket.
Skriv et svar til: > Gør det om ..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
