Matematik
normalvektor
16. april 2007 af
saharrasoul (Slettet)
hvordan finder jeg normalvektoren til følgende parameterfremstilling?
alfa:
(x)=(1)+t(3)+s(-4)
(y)=(8)+t(-1)+s(2)
(z)=(-6)+t(5)+s(1)
jeg skal nemlig bruge normalvektoren til at finde vinklen mellem 2 planer.
tak på forhånd!
alfa:
(x)=(1)+t(3)+s(-4)
(y)=(8)+t(-1)+s(2)
(z)=(-6)+t(5)+s(1)
jeg skal nemlig bruge normalvektoren til at finde vinklen mellem 2 planer.
tak på forhånd!
Skriv et svar til: normalvektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
