Matematik
Monotoniforhold hjælp!
16. april 2007 af
Youareallnerds (Slettet)
Monotoniforhold for v(t):
a(t) benyttes for at finde toppunkt for v(t), 0 indsættes på a(t)’s plads og denne udregnes med henblik på t: 0= -0,01t3 + 0,1728t2 – 0,8874t +1,995
t =
Hvad er "t" og hvordan regner man det ud?
a(t) benyttes for at finde toppunkt for v(t), 0 indsættes på a(t)’s plads og denne udregnes med henblik på t: 0= -0,01t3 + 0,1728t2 – 0,8874t +1,995
t =
Hvad er "t" og hvordan regner man det ud?
Svar #1
16. april 2007 af hund (Slettet)
Du har en tredjegrads ligning i t eller hvad ?
Du har differentieret for at finde et stationært punkt (hvor den første afledte, a(t), lig 0).
Så får jeg det stationære punkt til at være ved x = 10,7526..
Men har du differentieret? Du må lige være lidt mere specifik med dit problem..
Du har differentieret for at finde et stationært punkt (hvor den første afledte, a(t), lig 0).
Så får jeg det stationære punkt til at være ved x = 10,7526..
Men har du differentieret? Du må lige være lidt mere specifik med dit problem..
Svar #2
16. april 2007 af Youareallnerds (Slettet)
Ja jeg har differentieret men bare ignorer det da jeg selv fandt ud af det. mange tak ellers.
Skriv et svar til: Monotoniforhold hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
