Kemi

Oxidationstal

17. april 2007 af camilla9863 (Slettet)
Skal færdiggøre redoxreaktionen:

Mn2+ + O2 --> MnO(OH)2 ... kan ikke helt finde ud af at sætte tal på MnO(OH)2 hvad gør man når der er parates, det samme??

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2007 af marthe (Slettet)

ja.. du gør det samme.. du regner bare med at der er 3O, 2H og 1Mn der samlet skal have ladningen 0..

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2007 af mathon

OT(Mn) i Mn2+ = +2
OT(Mn) i MnO(OH)2 = +4


OT(O) i O2 = 0
OT(O) i MnO(OH)2 = -2

Skriv et svar til: Oxidationstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.