Fysik
is til damp
17. april 2007 af
thelife (Slettet)
hej
har rapport om fra is til damp
Fra is til damp
vejledning er nedenunder
jeg har regnet smeltevarmer men hvordan laver man
Specifikke varmekaparitet og fordampningsvarmen
Et kande uden vand 103,60 g
Med is 177,03 g
Med vand 420,31 g
Smeltevarme:
320,5 * 100 s 32050
---------------------- = -----------=436,47 J/kg
(177,03 – 103,60)g 73,43
Specifikke varmekaparitet:
320,5 * 510 s
-------------------
????
fordampningsvarmen ??
vejledning her:
I skal bestemme vands specifikke varmekapacitet, smeltevarme og fordampningsvarme.
Knus og vej noget is.
Hæld vand over og vej igen.
Opvarm til en del af vandet er fordampet og vej den resterende mængde vand.
Under opvarmningen skal I måle tilført effekt, tid og temperatur.
Tid og temperatur måles med computer og programmet Adda. Gem Adda-filen på h-drevet (og på f-drevet eller send den til de andre i gruppen) og udskriv grafen.
I skal bestemme vands specifikke varmekapacitet, smeltevarme og fordampningsvarme.
Knus og vej noget is.
Hæld vand over og vej igen.
Opvarm til en del af vandet er fordampet og vej den resterende mængde vand.
Under opvarmningen skal I måle tilført effekt, tid og temperatur.
Tid og temperatur måles med computer og programmet Adda. Gem Adda-filen på h-drevet (og på f-drevet eller send den til de andre i gruppen) og udskriv grafen.
har rapport om fra is til damp
Fra is til damp
vejledning er nedenunder
jeg har regnet smeltevarmer men hvordan laver man
Specifikke varmekaparitet og fordampningsvarmen
Et kande uden vand 103,60 g
Med is 177,03 g
Med vand 420,31 g
Smeltevarme:
320,5 * 100 s 32050
---------------------- = -----------=436,47 J/kg
(177,03 – 103,60)g 73,43
Specifikke varmekaparitet:
320,5 * 510 s
-------------------
????
fordampningsvarmen ??
vejledning her:
I skal bestemme vands specifikke varmekapacitet, smeltevarme og fordampningsvarme.
Knus og vej noget is.
Hæld vand over og vej igen.
Opvarm til en del af vandet er fordampet og vej den resterende mængde vand.
Under opvarmningen skal I måle tilført effekt, tid og temperatur.
Tid og temperatur måles med computer og programmet Adda. Gem Adda-filen på h-drevet (og på f-drevet eller send den til de andre i gruppen) og udskriv grafen.
I skal bestemme vands specifikke varmekapacitet, smeltevarme og fordampningsvarme.
Knus og vej noget is.
Hæld vand over og vej igen.
Opvarm til en del af vandet er fordampet og vej den resterende mængde vand.
Under opvarmningen skal I måle tilført effekt, tid og temperatur.
Tid og temperatur måles med computer og programmet Adda. Gem Adda-filen på h-drevet (og på f-drevet eller send den til de andre i gruppen) og udskriv grafen.
Skriv et svar til: is til damp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
