Matematik

%

19. april 2007 af kurdish20 (Slettet)
hej

der står hvordanudregner man den årlig rentesats hvis et beløb forrentes med 1,7 % om året i 4år


skal man sige

1,7opløftet til 4

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2007 af super-girl (Slettet)

Kn = K0 * (1+r)^n

KAPITALFREMSKRIVNINGSFORMLEM

dvs K0 er selve beløbet, r er rentesatsen og n er antal terminer, i det her tilfælde år :)

Kn = beløbet * (1+ 1,7)^4

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2007 af thelife (Slettet)

ok men vi kender ik beløbet skal hvilken formel skal jeg så bruge til den

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2007 af Mimical (Slettet)

#1 Hov hov, pas på her! 1,7% p.a. er renten pr. år dvs. fremskrivningsfaktoren bliver (1+1,7/100)

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. april 2007 af super-girl (Slettet)

du har jo ikke oprettet tråden???...men når du endeligt spørger så skal du nok sige:


hvis du har Kn = resultatet

K0 = Kn/ (1+3)^n

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. april 2007 af super-girl (Slettet)

#3 ohhh det overså jeg lige..tak for korrekturen :)

r = p/100

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. april 2007 af super-girl (Slettet)

#4 hvorfor skrev jeg 3 i stedet for r? LOL ..retter lige!

Brugbart svar (0)

Svar #7
19. april 2007 af Alkymisten (Slettet)

#0 Er du kurder!?

(beklger dette lidt off-topic spørgsmål)

Svar #8
20. april 2007 af kurdish20 (Slettet)

skqal jeg så sige (1+ 1,7)^4=53,1441

er det sådan man regner den ud

Brugbart svar (0)

Svar #9
20. april 2007 af super-girl (Slettet)

#8

(1+1,7/100)^4

Svar #10
21. april 2007 af kurdish20 (Slettet)

når jeg gør sådan

får jeg (1+1,7/100)^4 =1.069

kan det endelige passe

Skriv et svar til: %

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.