Matematik
lineær
22. april 2007 af
kurdish20 (Slettet)
hej
der står i min opg at
i 2005 betalte hver elforbruger i roskilde 382,50 kr. i fast årlig abonement til roskilde elforsygning. derudover betales der 1,5697 kr. pr. kWh for elforbruget
a.
opstil en model der beskriver sammenhængen mellem den samlede udgift (i kr.) til el i 2005 og elforbruget (målt i kwh)
er det ik så
en lineær model jeg skal bruge
altså y=ax+b
382,50x+ 1,5697=Y
tak på forhånd
der står i min opg at
i 2005 betalte hver elforbruger i roskilde 382,50 kr. i fast årlig abonement til roskilde elforsygning. derudover betales der 1,5697 kr. pr. kWh for elforbruget
a.
opstil en model der beskriver sammenhængen mellem den samlede udgift (i kr.) til el i 2005 og elforbruget (målt i kwh)
er det ik så
en lineær model jeg skal bruge
altså y=ax+b
382,50x+ 1,5697=Y
tak på forhånd
Svar #1
22. april 2007 af hvadmeddet (Slettet)
Da det årlige abonnement skal betales altid er det konstant-leddet. Prisen på forbrug må være a-leddet i modellen.
Skriv et svar til: lineær
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
